//TAKE MY HEART
duGaaN..
2.10.2011 @ 9:49 PM | 0 Comment [s]

tabahkan lah hati ini wahai Tuhan..:)
aku tak mampu nak melawan kau kerana aku bukan yang suka melawan..
maafkan aku kalau aku sakit kan hati kau..
aku terima ni sebagai dugaan..
mulut anda tidak mampu untuk saya tutup..
siapa yang mampu untuk menghalang seseorang tu??
cakap la selagi anda boleh bercakap..
itu adalah hak anda..
tuduhan anda sangat berat,
tapi,
tak semestinya saya perlu melatah kerana itu,
tidak mungkin...
ketabahan itu adalah lagi penting daripada melatah tak tentu pasal kan??
mungkin ada hikmah disebaliknya.
tak perlulah untuk membenci orang kerana kita sendiri tidak tahu berapa ramai lagi yang sedang membenci kita..
kan3??


hApPy DoWh!!
2.01.2011 @ 6:50 PM | 0 Comment [s]

psttt!!
kenape2?
kenape momoy shengal?
tak tahu2!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
malam tadi..
sedang lena tidow..
tibe-tibe handphone aku berbunyi!
dengan mate yang shepet!
aku pown melihat siapakan gerangan yang berani call aku pagi-pagi buta tu!
cissss..
berani sungguh anda!
tibe-tiba aku tersegar sendiri...
kenape??
kenapa?
kerana bibie saya yang call!!
waaa...
happy tahu tak??
sebabnya,sudah berhari-hari malah berminggu-minggu sudah
bibie saya tidak call saya...
ciss...
berdebar kau hati aku!
bibie saya happy tahu tak semalm??
kerana kamu tibe-tibe call saya...!
i love you double triple sayang!!


cAyE tAk CiK eCaH mAkIn TaBaH?
1.31.2011 @ 1:28 PM | 0 Comment [s]

"Saye seorang yang tabah dan cool!"
tolong la tolong..
kenapa anda sangat perasan ye cik ecah?
tapi ade improvement siket la dari yang dulu!
keep it up honey!!
disini saya mahu berpesan-pesanan kepada semua..
jangan cepat gelabah yup kalau sesuatu berlaku pada diri anda..
jangan disebabkan seorang makhluk ALLAH yang membenci anda..
anda mahu menangis dan melakak!
euwwww... mcm orang gile tahu tak?
memang la kita sebagai perempuan tersangat la popular dengan 
air mata!!
tetapi air mata tu jugak yang membuatkan kite lemah tahu?
So,tak payah membazirkan air mata kerana perkara yang
tak masuk akal!!
jangan dan sekali lagi jangan!
mengerti?
sangat bodoh!! kalo anda menangis kerana...
lelaki,result yang tak bagus,dibenci,
dikeritik,dikeji dan sbg..
ewwuuu...
tolong la bagun dari mimpi!
ianya tidak akan memberi apa-apa pada anda ukee?
bagun dan kuatkan semangat!!
jadikan diri anda sebaik yang mungkin..
whats da hell yeah??
ape motif pic nie yang diletakkan?
life must go on!!
bace btol2!
itu adalah jawapannya..
walaupown susah mcm mane...
hidup mestilah diteruskan!!




sUkA sAmA iNi BeNdA!
@ 10:52 AM | 0 Comment [s]

sedang mencari-cari pic yang sesuai untuk diupload..
tibe-tibe aku teringat tentang benda yang paling aku suke ..
ini dia..
a girl in sunset!!
nice sangat!
damn like it soo muchh!!
tak tahu kenapa..!
rase macam best sangat dapat release tension!
crazy jump!!
awww...
i like baby!!
jump!! jump!! and jump baby!!
ketenangan yang mengusik jiwa..
(ayat tak boleh blah)
seronok baii kalo dapat wat macam ini budak!
sape mahu??
kalo stress korang wat pe?
story siket...
kalau perempuan  sinonim sangat dengan air mate kan2?
biase la..
da name pon perempuan..
ego mcm mane pown..
air mate tu akan tumpah jugak..
mcm aku jugak..
(ee...malu kat orang)
rumah idaman aku!!
jangan perasan boleh tak cik ecah??
wat malu kat orang je..
study pown tak abis lagi..
ishh..
huhuhu..
pape pown setiap orang mesti ade keinginan sendiri kan2??








kamoo shumil sangat tahu tak??
1.30.2011 @ 11:19 PM | 0 Comment [s]

dalam ramai-ramai kawan aku kt fb tu..
ade beberape orang yang aku ske sangat tgok muke nya..
kerana mereka sangat la shumil!!
hahaha...
aku amik pic nie curi-curi sahaja..
sowie ye korang..
sape soh cute sangat..
issshh...
opsss...!!
tergoda tak??
pssstt...
nie kak iz!
aiyoo sys kamoo shumil sangat tahu tak?
ske sangat tgok mate anda yang bulat itu..
sangat mengoda..:)
outdoor_gurl89@yahoo.com
awwwww...
sys muka kamoo mcm ella!
memang patot pown yshr tergoda dgn sys!!
sys shumil and shantek tahu??
suke sangat dengan kamoo punye senyuman!
sweet like candy!
sys fudge!
sape kenal?
chantek kan die??
awww... untung musher!
sy suke pic ini sangat2!!
sys nampak chumil!!
nie budak shepet a.k.a shumil!!
this girl baru form3 !!
sila add dy kalo berkenan ye..
ahmoy dylah kamoo cute sangat!!
fatin haizad!!
tak kenal sangat and tak penah jumpe pown kat skul..
tapi die mempunyai muke yang sangat matured!!
aww...
sape yang tak tergoda dengan ini budak kan2??






kesengalan melanda diri..
@ 10:21 PM | 0 Comment [s]

semalam bukak fb berjam-jam..
tibe-tibe ad budak gimok yang bernama amirul ramli
ni sibok2 nak gado ngn aku!
sibok je nak gado ngn aku and mimie rahman!
mimie tu adalah LOVE die..
ishh..
hah nie la yang kite orang gado tu..
sibuk jela si buncit nie..
lagi sorang nie..
da kutuk-kutuk aku pastu mintak maap..
cik abang saya seorang yang cool okie?
tak main la gelabah-gelabah nie..
oppsss!!
hahaha..
agak keterlaluan disitu!




try all my best!
@ 9:58 PM | 0 Comment [s]

garang tahu tak budak nie??
eittt.. mane ade la..
muke sahaja garang taw tapi hakikatnye saya tak garang ukee??
tak kenal maka tak cinta kan2?
heee..:)
bajet cun betul!!
hahahah..
ykew?
rase2?
saye simple sahaja...
saya adalah saya!
jangan copy2 idop orang lain..
try to be myself..






Older Post

Hye.Please Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Welcome to my blog! Be nice here!. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.