//TAKE MY HEART
sUkA sAmA iNi BeNdA!
1.31.2011 @ 10:52 AM | 0 Comment [s]

sedang mencari-cari pic yang sesuai untuk diupload..
tibe-tibe aku teringat tentang benda yang paling aku suke ..
ini dia..
a girl in sunset!!
nice sangat!
damn like it soo muchh!!
tak tahu kenapa..!
rase macam best sangat dapat release tension!
crazy jump!!
awww...
i like baby!!
jump!! jump!! and jump baby!!
ketenangan yang mengusik jiwa..
(ayat tak boleh blah)
seronok baii kalo dapat wat macam ini budak!
sape mahu??
kalo stress korang wat pe?
story siket...
kalau perempuan  sinonim sangat dengan air mate kan2?
biase la..
da name pon perempuan..
ego mcm mane pown..
air mate tu akan tumpah jugak..
mcm aku jugak..
(ee...malu kat orang)
rumah idaman aku!!
jangan perasan boleh tak cik ecah??
wat malu kat orang je..
study pown tak abis lagi..
ishh..
huhuhu..
pape pown setiap orang mesti ade keinginan sendiri kan2??









Older Post | Newer Post

Hye.Please Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Welcome to my blog! Be nice here!. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.